KPN schiet ouders te hulp met video-aanbelservice van Sint

KPN schiet ouders te hulp met video-aanbelservice van Sint

02-12-2022 (11:56) - Campagnes

Met de groeiende populariteit van de slimme video deurbel komt rond 5 december voor ouders ook een nieuw probleem om de hoek kijken. Want hoe bewijs je dat het écht Sinterklaas en niet de buurman was die aanbelde? KPN introduceert ‘Sint belt aan’, een service met aanbel-video’s van Sint. Voor ouders om te downloaden en aan kinderen te laten zien.

Op http://sintbeltaan.nl kunnen ouders kiezen uit allerlei video’s van Sint voor de deur: hij heeft haast, bewondert zichzelf voor de camera, is bang voor de hond of schrikt van de lamp die plotseling aangaat. Naast verschillende scènes bezoekt Sint diverse straten en is er keuze tussen overdag of ‘s avonds, om voor meerdere gezinnen relevant te kunnen zijn – waar en wanneer pakjesavond ook gevierd wordt.

Dikke knipoog

De campagne is ontwikkeld door Dentsu Creative Amsterdam. Sietske Walles (Creative): ‘Het is altijd leuk als een merk iets meer doet dan alleen een boodschap zenden, in dit geval met een dikke knipoog. Smart home devices zijn handig, maar niet altijd voor Sinterklaas. Daar haken we sympathiek op in.’

Angela Snijders (Manager Sintzaken bij KPN): ‘Onze huizen worden steeds slimmer. Voor de Sint vervangt de slimme video deurbel vaak de schoorsteen om de cadeautjes in de huizen te brengen. Omdat we KPN alles op alles zetten om iedereen digitaal verbonden te houden, helpen we de Sint hier uiteraard graag bij.’

De campagne gaat live op vrijdag 2 december, vlak voor het weekend waarin de meeste Nederlanders pakjesavond zullen vieren. De service wordt aangejaagd via Instagram, Facebook en TikTok.