Kumpany achter merkactivatie KVK Startersdag

Kumpany achter merkactivatie KVK Startersdag

07-11-2022 (11:25) - Campagnes

Afgelopen zaterdag stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van één van KVK’s grootste evenementen van het jaar, de ‘KVK Startersdag’. Thema van de dag was ‘Klaar voor je start?’.  Merkactivatiebureau Kumpany heeft de volledige productie en merkactivatie van het event verzorgd.

Startende ondernemers konden voorafgaand aan het event hun eigen programma samenstellen, gebaseerd op hun eigen behoefte. Naast het fysieke evenement, was een deel van het programma ook online te volgen; waarin de belangrijkste onderwerpen voor startende ondernemers aan bod kwamen. Presentatrice en dagvoorzitter Annemarie Brüning ging in gesprek met deze experts over de stappen die je moet zetten om een eigen bedrijf te starten.

Co-creatie Kumpany

De KVK Startersdag is een onderdeel van een reeks events die het gehele jaar aan starters in verschillende vormen wordt aangeboden. Kumpany heeft het concept en jaarprogramma in co-creatie met KVK ontwikkeld. Binnen dit programma ligt de focus op de belangrijkste onderwerpen waar vragen over zijn; marketing, belastingen, administratie, geldzaken en veilig ondernemen. Het merkactivatiebureau was onder andere verantwoordelijk voor het programma, het ontwerp en de inrichting van de beursvloer en de uitvoerende productie.

Credits

Klant: KVK
Verantwoordelijk bij klant: Claar van Ittersum, Theo Vrolijk, Danny Plugge, Chantal Gerritsen, Mariella Doek, Marieke van Rhee, Astrid Feitsma, Susana Rodriguez Chavarria, Henk Herkink
Account: Esme Nikolic, Jasper Admiraal
Strategy Director: Wouter van Rijn
Producer: Arjen Ott
Junior Producer: Frederika Bakker
Stage content: Ruth van der Vlugt
DesignSwirl Studio: Remko Modderkolk, Paul Bergman
Studio Paul Bergman: Paul Bergman
Mediabureau: N=5, Initiative
Reclamebureau: N=5
Eventregistratie: Invitado