Lowlander presenteert eerste landelijke OOH campagne

24-05-2022 (10:31) - Campagnes

Botanisch brouwer Lowlander presenteert haar eerste landelijke Out Of Home campagne om consumenten kennis te laten maken met de kracht van botanicals en meer bekendheid te genereren voor het merk. De 360° Botanical Explosion campagne is door heel het land te vinden aan de hand van digitale billboards, proximity marketing en in-store marketing in deelnemende winkels.

Na zes jaar is Lowlander inmiddels het twee na grootste onafhankelijke speciaal biermerk van Nederland. En met een enorme groei in distributie van Groningen tot Maastricht is het de hoogste tijd om de consument kennis te laten maken met de botanische smaken van fruit, kruiden en specerijen die de Lowlander bieren zo bijzonder maken door middel van een grote, landelijke campagne. "Wij weten inmiddels op basis van zowel onderzoek als jarenlange ervaring dat botanicals enorm smaakvolle bieren creëren maar ook dat consumenten botanicals enorm waarderen; 95% van de consumenten heeft van botancials gehoord en 84% is het erover eens dat het eten en drinken met botanicals een meer natuurlijke smaakervaring geeft. Daarom zien we deze landelijke campagne als de ideale kans om in het voorjaar, wanneer alles in bloei staat, consumenten de kans te geven om een explosie van botanische smaken te ervaren en op die manier kennis te maken met Lowlander", aldus Lowlanders Chief Botanical Officer Frederik Kampman.
 

Over de Botanical Explosion campagne

De 360° Botanical Explosion campagne van Lowlander zal door het hele land te zien zijn op billboards met een totaal bereik van 6 miljoen media impressies. Daarnaast is de campagne te zien door middel van digitale proximity advertentie voor consumenten die in de buurt van een bar, restaurant of winkel zijn waar Lowlander geschonken wordt, op evenementen en in de horeca waarbij uitgebreide proeverijen zullen worden georganiseerd van bier en botanicals. Als laatste kun je de campagne uiteraard ook op de winkelvloer vinden door middel van displays and point of sale materiaal.