Samsung lanceert op 'Stranger Things' geïnspireerde korte film

Samsung lanceert op 'Stranger Things' geïnspireerde korte film

23-06-2022 (12:22) - Campagnes

Samsung brengt 'Make STRANGER Nights Epic' uit als eerbetoon aan de populaire Netflix-serie Stranger Things. De korte flim werd geschoten met de Galaxy S22 Ultra en laat zien hoe krachtig de geavanceerde Nightography camerafunctie is.

De korte film biedt met het op Stranger Things geïnspireerde thema een perfect aanknopingspunt om te laten zien welke mogelijkheden de functie allemaal heeft. In seizoen 4 van Stranger Things opent zich ’s avonds een portal naar een vreemde wereld. De S22 Ultra recreëert deze sfeer en laat met een filmisch verhaal zien hoe Nightography precies datgene vastlegt wat anders onzichtbaar was gebleven in het donker.
 

De nacht episch maken

In Make STRANGER Nights Epic fietst een meisje met een Samsung Galaxy S22 Ultra in haar achterzak naar een feestje bij vrienden thuis, waar ze met z’n allen Stranger Things 4 gaan kijken. Onderweg gaat de video-opname van de telefoon per ongeluk aan. Hierdoor legt ze op beeld vast wat zich achter haar bevindt in The Upside Down-dimensie. Alle verticale scenes zijn gefilmd met de Samsung Galaxy S22 Ultra1.
 

Galaxy-content

Samsung en Netflix werken al langer samen. Eerder dit jaar zetten ze ook andere populaire Netflix-series campagnes op. Toen in januari het tweede seizoen van Emily in Paris begon, kon je als fan bijvoorbeeld een hoofdpersonage op je eigen poster worden (via de actie ‘flip the script’ met de Samsung Galaxy Z Flip 5G). En in februari lieten Samsung en Netflix bij onthulling van de Galaxy S22-serie op Unpacked een korte film zien die was geïnspireerd op Bridgerton. In de komische sketch van 3 minuten proberen tal van innovators de aandacht te trekken van Bridgerton’s Queen Charlotte. Maar alleen Lord Tristar slaagt daarin door een enorm neoklassiek schilderij van een Galaxy S22 Ultra te tonen, dat over 209 jaar klaar is.

Ook in de toekomst zullen Samsung en Netflix blijven samenwerken om interessante content van hoge kwaliteit te maken die mensen aanspreekt.