Santa Maria bedenkt #nachochallenge voor International Nacho Day

06-10-2022 (13:31) - Campagnes

Je bent een volwaardig Tex Mex-mark of je bent het niet: Santa Maria moet iets leuks organiseren op International Nacho Day. Met de #nachochallenge daagt Santa Maria iedereen op 21 oktober uit om een nachotoren te bouwen.

Om de #nachochallenge op International Nacho Day nog groter te vieren, opent Santa Maria de dag ervoor (20 oktober) speciaal voor de gelegenheid een exclusieve Nacho Day Bar in de Biertuin in Amsterdam. Deze is alleen te bezoeken door genodigden. En om uitgenodigd te worden, is ook al een challenge op zich: enthousiastelingen moeten hun beste nachorecept delen om kans te maken. Tijdens het evenement worden alle aanwezigen uitgedaagd om een nachotoren te bouwen. Eke Bosman, bekend als 'Snackspert', kiest samen met Santa Maria de ultieme toren uit. Ook zal hij die avond zijn beste nachorecept delen.

De #nachochallenge

Iedereen in Nederland kan meedoen met de challenge. De uitdaging is om de toren te laten staan. Het is ook de bedoeling dat er toppings en dips in worden gestopt. Tijdens de eerste editie van de #nachochallenge vorig jaar oktober, gingen veel mensen enthousiast aan de slag.