Taster kondigt komst naar Amsterdam aan met gratis Korean fried chicken

Taster kondigt komst naar Amsterdam aan met gratis Korean fried chicken

31-01-2023 (12:54) - Campagnes

Taster kondigt vandaag de komst van hun Korean fried chicken restaurant, Out Fry, in hartje Amsterdam aan. Het is de eerste samenwerking in Nederland met Urban Kitchen. 

Het hele menu is vandaag gratis, en de rest van de week geldt er 50% korting via Uber Eats en via click & collect van Urban Kitchen (Balthasar Floriszstraat 3H). Na Amsterdam staan Apeldoorn, Den Haag, Rotterdam en Utrecht op de planning. Alle ondernemers waar Taster mee samenwerkt hebben een click & collect mogelijkheid of zijn restaurants die zelf niet de mogelijkheid hebben om een bezorgconcept uit te rollen.

Aanbod

Het menu van Out Fry bestaat uit gefrituurde kip geïnspireerd op de Koreaanse keuken. Het menu heeft ook keuzes voor veganisten. Anton Soulier, CEO en oprichter van Taster: "Het is geen geheim dat de manier waarop we eten fundamenteel is veranderd, met eten op slechts een paar tikken afstand. En mensen willen altijd gebakken kip - het is universeel populair over de hele wereld". Out Fry is een van de zes merken van Taster die verkrijgbaar zijn in 80 steden in Europa, waaronder Londen, Parijs, Madrid en Brussel. Meer locaties zijn gepland voor Out Fry en meer merken van Taster in Nederland, waaronder Apeldoorn, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.