True Ideas ontwikkelt TV-commercial voor SeniorWeb

09-12-2020 (12:47) - Campagnes

True Ideas, gespecialiseerd in creativiteit die de wereld beter en mooier maakt, heeft voor SeniorWeb een TV-commercial ontwikkeld. De commercial heeft als doel om de bekendheid van SeniorWeb en haar dienstverlening te vergroten.
 
Saskia Hamminga, marketing & communications manager SeniorWeb: “Wij helpen ouderen om digitaal vaardiger te worden en te blijven. Juist in deze covid-tijd is dat extra van belang. De TV-commercial moet snel duidelijk maken dat SeniorWeb voor je klaarstaat als het online even niet wil lukken”.
 
Jeroen Ritsema, strategy director True Ideas: “Ontzettend leuk en nuttig om SeniorWeb te helpen om ouderen digitaal fit te houden. Vooral in deze tijd zijn steeds meer senioren bezig met hun smartphones, computers en tablets. Whatsappen met de kinderen, e-mailen met vrienden, Facetimen met de kleinkinderen. Er kan steeds meer en steeds meer senioren gaan ermee aan de slag. Soms lukt het even niet en dan staan de vrijwilligers van SeniorWeb voor je klaar. En dat kan ook heel makkelijk met hulp op afstand”.
 
 

SeniorWeb TVC 2020 from True ideas on Vimeo.