Wie maait het gras in de Johan Cruijff ArenA?

Wie maait het gras in de Johan Cruijff ArenA?

16-09-2022 (12:08) - Campagnes

De grasmeester van de Johan Cruijff ArenA zoekt eenmalig een enthousiaste assistent voor Nederland – België. Voor deze UEFA Nations League wedstrijd op 25 september in de ArenA kan het grasteam hulp gebruiken bij het perfect voorbereiden en onderhouden van de grasmat. Iedere Oranjefan kan solliciteren naar deze unieke plek aan én op het veld.
 
In samenwerking met de KNVB en Heineken zoekt de Johan Cruijff ArenA naar een geschikte assistent Grasmeester. Voor deze werkzaamheden is de uitverkorene de hele middag en avond in het stadion te vinden. In voorbereiding op de wedstrijd helpt de assistent de penaltystippen en de corners te krijten. Ook de hoekvlaggen plaatsen, de doelen uitklappen en andere wedstrijdvoorbereidingen behoren tot de taken. De assistent Grasmeester is ook tijdens de wedstrijd medeverantwoordelijk voor de grasmat. Zelfs na de warming-up en tijdens de rust gaat de assistent mee het veld op. Fans konden nog nooit zo dichtbij komen.
 
De online commercial is in samenwerking met partners Heineken en de KNVB geproduceerd en vanaf vandaag live. Fans kunnen zich aanmelden tot 22 september via johancruijffarena.nl/assistent-grasmeester
 
De campagne is van creatie en strategie tot video en advertising, geproduceerd door het Eindhovense TDE, digitale creatieven in de sport. Heineken is als partner verbonden aan zowel de Johan Cruijff ArenA als de KNVB en alle interlands van Oranje in Amsterdam worden in samenwerking tussen KNVB en de Johan Cruijff ArenA georganiseerd.