Zebrapaden worden IJsbeerpaden op verjaardag Ouwehands Dierenpark

28-06-2022 (12:23) - Campagnes

Ouwehands Dierenpark in Rhenen bestaat 90 jaar. Voor haar 90ste verjaardag vraagt het dierenpark maar één ding: even stil staan bij een snel smeltend probleem. Samen met Lemon Scented Tea introduceren ze ijsbeerpaden.

Vandaag zal het voetgangers in Eindhoven, Utrecht, Den Bosch, Wageningen, Veenendaal en Rhenen opvallen dat hun zebrapaden anders zijn. Waar het normaal dé plek is waar je door kunt lopen, vraagt Ouwehands Dierenpark men even stil te staan bij het leefgebied van de ijsbeer dat steeds kleiner wordt.
 

Vieren met actie

Robin de Lange, directeur Ouwehands Dierenpark over de actie: "Het past bij ons om onze verjaardag te vieren met een actie voor soortbehoud. De dieren en hun natuur mogen we niet verliezen. Bewustwording is voor ons enorm belangrijk om dat te bereiken."
 

De natuur roept

Het dierenpark zet zich al jaren in voor soortbehoud en de urgentie om de boodschap uit te dragen wordt alleen maar groter en groter. Samen met Lemon Scented Tea introduceerde het dierenpark eerder al de merkcampagne 'De natuur roept'.