Born05 met Groenewegen en Strydom klaar voor nieuwe creatieve groei

Born05 met Groenewegen en Strydom klaar voor nieuwe creatieve groei

14-10-2024 (17:45) - Creatie

Born05 versterkt zich op design en creatie met twee creatieve leiders na het winnen van diverse pitches. Met Sophia Strydom als Design Director en Norman Groenewegen als Creative Director, maakt Born05 zich klaar voor een nieuwe periode van creatieve groei.

Born05 staat al bijna 20 jaar bekend om spraakmakend digitaal ontwerp. De ambitie is om deze discipline naar een nog hoger niveau te tillen. Sophia is de uitgelezen persoon om hier het voortouw in te nemen. De Zuid-Afrikaanse heeft de afgelopen jaren zeer succesvolle periodes meegemaakt bij DEPT en TBWA en is toe aan een nieuwe uitdaging. "Design is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar van het creëren van een ervaring die resoneert met mensen, bij Born05 is er oog voor beide. ” zegt Sophia Strydom.

Norman Groenewegen brengt veel ervaring mee uit de reclamewereld waar hij voor TBWA en Cheil veel prijswinnend werk maakte. Zijn liefde voor slimme technologie is een blijvende drijfveer. "Born05 is een bureau waar creativiteit en technologie samen komen. Wat mij betreft uniek in zijn soort. Om daar nu onderdeel van uit te maken, voelt erg goed. Ik heb enorm veel zin om de komende tijd samen verder te bouwen aan toonaangevend werk " aldus Norman.

Creative Director Michael Kouwenhoven: “Met Norman en Sophia halen we nu de nodige versterking in huis. Met een schat aan ervaring brengen zij nieuwe, sterke creatieve impuls, precies wat het bureau nu nodig heeft. aan hebben. Daarnaast passen beide karakters goed in het team passen, iets wat wij ook heel belangrijk vinden.”

Born05 is onderdeel van Ace en werkt voor merken op het snijvlak van design, technologie en creativiteit. Tot het klantenportfolio behoren onder andere ASICS, Porsche, KLM, en Easee.