Delft Fringe Festival 2023 zoekt nieuw talent

Delft Fringe Festival 2023 zoekt nieuw talent

05-10-2022 (10:19) - Creatie

Delft Fringe Festival is een plek voor nieuwe makers die aan het begin van hun carrière staan en willen spelen op verschillende originele locaties in de stad Delft.

Het festival zoekt voor de twaalfde editie naar makers die buiten hun comfortzone durven te treden, het publiek weten te raken of wereldbeelden aan de kaak stellen. Makers kunnen zich t/m 31 december 2022 aanmelden voor het festival tussen 31 mei en 11 juni 2023.

Springplank

Aanmelden kan via de website van het festival. Dit kan met nieuw of bestaand werk uit alle genres in de podiumkunsten. Van opera tot ballet en van kleinkunst tot circus. Ook alle talen zijn welkom. Het festival biedt een speelplek aan makers die een kunstvakopleiding hebben gevolgd, daar nog mee bezig zijn of juist autodidact zijn. De functie van het festival als springplank naar het culturele werkveld is in deze tijd belangrijker dan ooit. Het is een mooie kans voor jonge makers om door te groeien naar volle zalen en lovende recensies.

Aanmelden

Heb je een voorstelling die je graag op het Delft Fringe Festival wil laten zien? Meld je dan vóór 31 december 2022 aan. Kijk voor meer informatie, de algemene voorwaarden en het aanmeldformulier hier.

De makers streven ernaar om de selectie in januari 2023 rond te hebben.