Elton John maakt album met andere artiesten via Zoom

21-12-2021 (15:53) - Creatie

Voor zijn meest recente album - The Lockdown Sessions - werkte Elton John samen met verschillende artiesten, waaronder Dua Lipa, Ed Sheeran, Damon Albarn, Stevie Wonder, Miley Cyrus, Lil Nas X, Stevie Nicks en Young Thug. Omdat iedereen in lockdown zat en elkaar niet persoonlijk kon ontmoeten, bracht Elton John iedereen samen via het Zoom-platform om samen te werken aan de nummers van het album.
 
Zoom maakte het voor Elton John via zijn platform mogelijk om nummers te blijven maken, nieuwe records te breken, bovenaan de hitlijsten te komen en nieuwe fans te bereiken. Bekijk de 'Ultimate Zoom call' hier.
 
"We horen zoveel verhalen van mensen over hele wereld over hoe Zoom hen verbonden houdt met anderen", zegt Janine Pelosi, CMO bij Zoom, "en hoe ze wel bij grote evenement aanwezig kunnen zijn ondanks dat ze deze niet persoonlijk kunnen bijwonen. En dan is het helemaal een sensatie om te horen dat wij als Zoom de samenwerking achter Elton John’s album ‘Lockdown Sessions’ mogelijk hebben gemaakt."