Eyeforce verstrekt roster en zet meer in op sportproducties

04-04-2024 (09:30) - Creatie

Eyeforce, bekend om films voor merken zoals adidas, Red Bull en Patagonia, verwelkomt 5 nieuwe regisseurs in hun team, waarmee ze hun strategie versterken als het go-to productiehuis voor sport, outdoor en authentieke verhalen.

Ben Lalande, een jonge en ambitieuze regisseur met een multidisciplinaire aanpak en een achtergrond in actiesport, sluit zich aan bij het team met een portfolio dat 5 Vimeo Staff Picks omvat en een trackrecord dat zijn leeftijd overstijgt.

Met een achtergrond in sport en fysiotherapie, is het werk van Remy Cats een ode aan de vorm en functie van het menselijk lichaam. Zijn zeer vakkundige, op kunst gerichte stijl weerspiegelt zich in al zijn werk, met een speciale passie voor high fashion, experimentele technieken en een fascinatie voor esthetische schoonheid.

La Push, een regisseursduo uit Lissabon, brengt rauwe, intieme en persoonlijke verhalen. Met een bijzondere interesse in het creëren van dynamisch vervaardigde collage films voegt hun grafische stijl een nieuwe smaak toe aan het Eyeforce-team.

Puttend uit zijn vaardigheden als schrijver en grafisch artiest, met een passie voor geschiedenis, ziet Marcello Lima elk werk als een kans om een blijvende indruk achter te laten op de wereld. Marcello's expertise in het werken met acteurs komt tot uiting in elk shot, waarbij zijn vertelkunst wordt verheven door genuanceerde optredens en humor.