Frankey’s Rainproof Red Beanie

Frankey’s Rainproof Red Beanie

22-08-2023 (12:05) - Creatie

In samenwerking met het Amsterdamse outerwear label GOFRANCK presenteert Frankey, ook bekend als Streetart Frankey, de eerste waterdichte rode muts.

De straatkunstenaar hoeft vanaf nu op regenachtige dagen dus niet meer te vrezen voor een natte krullenbol. De beanie wordt op 31 augustus tijdens Fashion Week tentoongesteld bij Wanrooij Gallery en is vanaf die dag ook in een beperkte oplage van 10 stuks verkrijgbaar.

Rainproof Beanie

Frankey plaatst al jarenlang door weer en wind zijn straatkunst in de hoofdstad en ver daarbuiten. Voor het plaatsen van zijn straatkunst droeg Frankey vaak een oranje reflecterend gemeentehesje, totdat hij twee jaar geleden samen met GOFRANCK een jas bedacht die waterdicht is en aan twee kanten kan worden gedragen. Frankey en GOFRANCK hebben de koppen weer bij elkaar gestoken en is daar nu Frankey’s Iconic Rainproof Red Beanie.

Extra lollig

Speciaal voor deze lancering zijn er ook twee exclusieve jassen ontwikkeld waar de beanie als een capuchon dient. Één voor Frankey en één voor de verkoop. Frankey: “Nooit meer met zonder muts naar buiten, dat is toch fantastisch? Super tof dat dit met dé Amsterdamse outerproof specialst GOFRANCK is gelukt! En dat deze rode mutserij tijdens Amsterdam Fashion Week wordt gelanceerd maakt het voor mij dan ook nog eens extra lollig.” Zowel de Beanie Hoodie Jacket als Frankey’s Iconic Rainproof Red Beanie zijn vanaf donderdag 31 augustus om 14.00 uur te zien bij Wanrooij Gallery. Vanaf die dag zijn ze beiden ook te koop via www.gofranck.com