Het Fashion Film Festival fffamsterdam komt naar Amsterdam

22-09-2020 (10:55) - Creatie

De allereerste editie van het Fashion Film Festival Amsterdam zal plaatvinden op woensdag 30 september in De Hallen Studio’s. Aangezien dit het eerste fashion film festival in Amsterdam is, is het de bedoeling om iets speciaals neer te zetten in deze tijden van crisis.
 
Georganiseerd door het team achter het Fashion Film Festival Istanbul, is er een programma gecreëerd dat gevuld is met diverse lezingen en screenings waarbij verschillende thematieken aan bod komen die relevant zijn voor de mode- en filmindustrie. Het festival wordt afgesloten door middel van een award ceremonie, die beoordeeld wordt door enkele bekende namen uit de industrie onder anderen Esther Coppoolse, Creative Director van Elle Nederland, Julien Guerrier, Editorial Director bij Louis Vuitton en Ali Kepenek, Editor in Chief van King Kong Magazine.
 
Voor het evenement werkt Fashion Film Festival Amsterdam samen met een aantal gevestigde namen binnen de Nederlandse mode- en filmindustrie zoals AMFI, ELLE Nederland, Czar Amsterdam en het pas gelanceerde platform Girls in Film Amsterdam.
 
Tuna Yilmaz, Festival President zegt: “Na zo’n bizarre tijd, ben ik blij dat het ons gelukt is om dit evenement te kunnen realiseren. De stad Amsterdam staat internationaal bekend om zijn stijl en creativiteit en is er geen betere plek om die unieke relatie tussen mode en film te eren. Dit evenement draait om die samenwerkingen en daarom nodigen we iedereen uit die werkt of studeert in de mode of film, om te komen en je te laten inspireren.”
 
De toegang is gratis en de tickets zijn te bestellen via www.fffamsterdam.com