Kelly Weekers lanceert app voor geluk

Kelly Weekers lanceert app voor geluk

08-02-2023 (14:59) - Creatie

Kelly Weekers lanceert de Happy Life Hacks app. In samenwerking met digital product agency Gravity is er een mobiele app ontwikkeld in lijn met haar zelfhulpboeken als ‘De Kracht van Keuze' en haar Happy life-reeks.

“De app is het verlengstuk waarmee lezers concreet elke dag aan de slag kunnen met praktische handvatten die ze helpen om positief te (blijven) denken” aldus Kelly Weekers

Persoonlijke touch

“Met nuchtere en praktisch toepasbare hacks zorgt de app ervoor dat je in een paar minuten per dag je geluksgevoel een boost krijgt”, zegt Kelly. Uitgangspunten van de app is journaling, het op een gestructureerde manier bijhouden van een soort dagboek. Anita Blankestijn, Managing Director van Gravity: “Gravity is verantwoordelijk voor zowel de user experience, product design als de technische realisatie. De app bevat persoonlijke video’s van Kelly, journals kunnen worden geupload en Kelly’s eigen journal worden ingezien.”

Op 1 februari 2023 is de app officieel gelanceerd. De app is nu alleen nog in het Nederlands beschikbaar, maar wordt in de toekomst ook uitgebreid naar Engels.