New Talent bij I Love Illustration Agency

New Talent bij I Love Illustration Agency

01-10-2024 (10:35) - Creatie

Na de succesvolle solo-expositie Couture by Ravian: A Fusion of Art & Fashion in de I Love Illustration Gallery breidt I Love Illustration Agency nu uit met een samenwerking met Ravian Derrière.

De kunstenaar zal vanaf nu worden gerepresenteerd door de I Love Illustration Agency. Het bureau vertegenwoordigt toonaangevende artiesten zoals de iconische mode-illustrator Piet Paris.

Ravian’s kenmerkende stijl, waarin humor en uitdagende beeldtaal samenkomen, heeft zowel in de galerie als daarbuiten grote indruk gemaakt. Zijn kunst, die op unieke wijze de grens tussen mode en beeldende kunst verkent, blijft verrassen en inspireren.

Ravian Derrière: een veelzijdig talent

Ravian van Beele (1991), ook wel bekend als Ravian Derrière en ‘de billenman’, begon zijn carrière in de grafiti-wereld en heeft zich inmiddels gevestigd als een naam in de hedendaagse kunstscene van Amsterdam. Zijn werk valt op door een speelse cartoonstijl waarin sensualiteit, humor en maatschappelijke thema's op verrassende wijze samenkomen. Met de combinatie van pasteltinten en zwarte contouren creëert hij beelden die de toeschouwer uitdagen en prikkelen, waardoor zijn kunst zowel visueel als conceptueel impact heeft.

Over I Love Illustration Agency

I Love Illustration Agency is een verlengstuk van de gevestigde I Love Illustration Gallery in De Hallen Amsterdam. Het bureau biedt op maat gemaakte diensten op het gebied van mode, beauty en stijl. Met een oog voor innovatie en creativiteit verbindt het merken met topillustratoren die bekend staan om hun expertise en eigen stijlen.