Nieuwe app Stippl zorgt voor een overzichtelijke reis

20-03-2023 (10:04) - Creatie

Excel gebruiken om een overzichtelijk reisplan samen te stellen, talloze websites afscrollen voor de mooiste plekken en beste hotspots, om vervolgens via touroperators je transport en verblijf te regelen. Het plannen van een reis moet simpeler kunnen, dachten de founders van Stippl, een all-in-one reisplatform dat vandaag hun app lanceert. 

Stippl bestaat uit één platform en app waarmee je een reisplan kan samenstellen, organiseren en wijzigen.

Alles op het platform

In de ‘drag & drop’ planner kun je bestemmingen en bijbehorende data in kaart brengen. Wanneer je weet wanneer je waar wilt zijn, kun je via Stippl vervolgens de verblijven boeken via onder andere Booking.com en Airbnb, zonder de app te verlaten. Hetzelfde geldt voor het transport met een directe integratie naar openbaar vervoer aanbieders en luchtvaartmaatschappijen.

Budget planner, packing & checklists

Bij de paklijst kun je from scratch beginnen of een van de ready-to-go paklijsten van Stippl toevoegen, bewerken en afvinken. Dat kan voor jou alleen, met één lijst voor het hele reisgezelschap, of door individuele paklijsten voor de groep te maken. Ook de kosten kun je in Stippl bijhouden en worden automatisch verdeeld. Gebruikers hebben toegang tot de aanraders en gemaakte reizen van andere Stippl gebruikers, travel influencers en uit blogs. Alles wat je leuk lijkt kun je toevoegen aan je reis of opslaan in je account per categorie en locatie. Volgers van je account kunnen je favorieten, reizen en ervaringen bijhouden. Ook is er de mogelijkheid om een reis van andere gebruikers of een kant-en-klare reis die is samengesteld door het Stippl team te kopiëren en aan te passen naar hun individuele wensen.

Stippl is gratis beschikbaar via de website en als app te downloaden in de App Store voor IOS en Play Store voor Android, in de talen Engels, Duits, Spaans en Nederlands.