Nieuwe Start-up: The Talentpool Community

Nieuwe Start-up: The Talentpool Community

02-02-2024 (13:20) - Creatie

Het bedrijf SkillsCV heeft een nieuwe start-up opgericht genaamd The Talentpool Community. Een bedrijf dat de samenwerking en uitwisseling van kandidaten en sollicitanten gaat faciliteren tussen werkgevers, bedrijven in regio’s, winkels en bedrijventerreinen, brancheorganisaties, samenwerkende gemeenten.

Door samen te werken met andere werkgevers, binnen je branche, regio of winkelstraat ontstaat een uitwisselbaar eco-systeem van talent. Het maakt werkgevers sterker en onafhankelijker en kandidaten en sollicitanten worden sneller en beter gematcht op de baan en binnen de regio waarin ze zoeken. Vanaf €49,- per maand ben je als werkgever al lid van de community en heb je toegang tot al het talent

Technologie

De basis onder the talentpool community is het SkillsCV. Deze op skills gebaseerde technologie matcht met alle Nederlandse vacatures en is gratis, compleet en makkelijk te gebruiken voor kandidaten. Iets dan nu al bijna 20.000 werkzoekenden doen. Het huidige CV wordt vertaald naar skills en gematcht naar alle beschikbare vacatures in de regio. Dit levert een nieuwe standaard op waar werkgevers uitstekend mee kunnen matchen en werkzoekenden regie kunnen houden op de eigen kansen op de arbeidsmarkt.

Maarten Westerduin, CEO van The Talentpool Community: “Binnen 1 jaar willen we ruim 1 miljoen CV’s in de Talentpool Community beschikbaar hebben en binnen 3 jaar willen we veel groter zijn dan LinkedIn in Nederland op de arbeidsmarkt”.