Regisseur Giomi stapt in bij Czar Amsterdam

11-01-2021 (11:02) - Creatie

Regisseur Giomi voegt zich toe aan het internationale team van commerciële filmmakers bij Czar Amsterdam. De Braziliaanse regisseur Giomi, geboren in São Paulo, is onlangs naar Amsterdam verhuisd en tekende voor zijn commerciële vertegenwoordiging in Europa bij het Amsterdamse productiehuis Czar.
 
Giomi staat bekend om zijn filmische beeldtaal en wordt gezien als een uniek talent. Gedurende zijn carrière breidde Giomi zijn creatieve meesterbrein uit tot één van de meest relevante namen in de Latijns-Amerikaanse reclame. Ook werkte hij al voor diverse merken zoals: Budweiser, Heinz en Fanta. Zijn werk wordt erkend door vele festivals over de hele wereld, waaronder Cannes Lions, Ciclope en D&AD.
 
‘Bij Czar zijn we enorm blij dat dit bijzondere talent ons internationale team van regisseurs komt versterken’, zeggen Karlijn Paardekooper en Willem Bos, Executive Producers bij Czar Amsterdam. Giomi is een creatief genie en heeft een goede gezonde dosis aan adrenaline, die we altijd graag omarmen."