Regisseur Maarten Pronk van Monks naar Chuck Studios

Regisseur Maarten Pronk van Monks naar Chuck Studios

24-09-2024 (17:28) - Creatie

Chuck Studios heeft regisseur Maarten Pronk aangetrokken. Deze expert voegt ruim 15 jaar high-end tabletop-ervaring toe aan het al brede aanbod van specialisten bij het Amsterdamse bedrijf.

"Pronk combineert technische en artistieke talenten om betoverende, smaakvolle shots te ontwikkelen, met name van zoete producten," zegt Ellen Gaedtgens, co-founder & head of productions van Chuck Studios.

Maarten Pronk deed ervaring op bij Caramel Pictures en MediaMonks waar hij spectaculair werk maakte voor wereldberoemde merken zoals Cadbury, Toblerone, Sultana en Amstel. "Ingrediënten zoals vloeibare chocolade, karamel of zelfs een eenvoudige aardbei kunnen een product tot leven brengen. Ik krijg een kick van het vinden van de juiste combinatie van kleur, compositie, beweging en belichting. Daarmee neem ik de kijker mee op een culinaire reis," aldus Pronk.

Ellen Gaedtgens is ervan overtuigd dat Chuck Studios met de komst van Pronk een breder pallet aan klanten kan bedienen. “Maarten brengt een nieuwe expertise met zich mee – chocolade en ijs behoren tot de moeilijkste producten om vast te leggen. Met Maarten hebben we een super specialist in huis gehaald. Minstens zo belangrijk: hij is een fijn persoon en past perfect binnen ons team."