Splendid Film lanceert trailer van allereerste gamefilm

27-12-2023 (16:26) - Creatie

Vandaag lanceert Splendid Film de trailer van de allereerste gamefilm GAME ON. Gio Latooy (Misfit), Marouane Meftah (De Tatta’s), Britt Scholte (GTST), Vincent Visser en Nienke Plas maken hun opwachting in de Nederlandse actiekomedie waarin de jonge Issam ervan droomt om professioneel gamer te worden.

Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio), door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan.

Releasedatum: 7 februari 2024
Speelduur: 85 min
Taal: Nederlands
Kijkwijzer: alle leeftijden

Game On wordt geproduceerd door Gates Pictures in coproductie met Splendid Film. Regie is door Roy Poortmans (De familie Slim) gebaseerd op een scenario van Paul de Vrijer (Misfit: The Series, De slet van 6VWO). De film wordt gedistribueerd door Splendid Fi.