Vegan verzorgingslijn Rio Cosmetics omarmt de rimpels

Vegan verzorgingslijn Rio Cosmetics omarmt de rimpels

27-02-2023 (16:52) - Creatie

Rio Cosmetics is een nieuwe high-end verzorgingslijn, een vegan cosmeticalijn op basis van plantenextracten gecombineerd met werkzame stoffen die de huid hydrateren. 

Rio Cosmetics is ontwikkeld door Samantha Smits, directeur van TS Health, in een Zwitsers lab. De lijn bestaat uit crèmes, reinigingsproducten, serums en gezichtsmaskers en is vanaf nu verkrijgbaar.

Plant power meets smart science

Alle hydra-age producten bevatten plant power, zoals bijvoorbeeld shea butter, cafeïne, algen, zeekraal, bidens pilosa, ananas extract en cactus extract. Deze powerplantjes zitten vol antioxidanten, aminozuren en mineralen die opgebouwde huidschade herstellen, intens hydrateren en versterken. Dit is gecombineerd met de ingrediënten hyaluronzuur, matrixyl en squalane. Rio Cosmetics bestaat uit een reiniger, ooggel, dagcrème, nachtcrème, serum, gezichtsmasker en een sheet mask. Alle producten zijn veganistisch en vrij van dierproeven.

Niet anti-ageing, maar hydra-ageing

“Rio Cosmetics staat voor zorgeloze huidverzorging die écht werkt; het trekt snel in je huid en werkt effectief door tot in de diepere huidlagen”, benadrukt Smits. “Een belangrijke toevoeging is dat we bij Rio niet spreken van anti-ageing, maar van hydra-ageing. Wij vinden dat er te veel nadruk ligt op anti-ageing. Alsof het een verboden vrucht is, terwijl het juist geweldig is dat je oud mag worden. Omarm het en verzorg je huid zo liefdevol mogelijk. Met oog voor jezelf én de wereld om je heen. En vergeet vooral niet dat je kunt stralen op élke leeftijd.”

Rio Cosmetics is vanaf nu online verkrijgbaar tegen de volgende verkoopadviesprijzen:
- Hydra-age serum (40 ml) - €59,99
- Hydra-age gezichtsreiniger (100 ml) - €29,98
- Hydra-age gezichtsmasker (50 ml) - €44,99
- Hydra-age sheetmask - €9,99
- Hydra-age ooggel (10 ml) - €29,98
- Hydra-age dagcrème (50 ml) - €49,99
- Hydra-age nachtcrème (50 ml) - €54,99