Videoclippremière Money Op De Tafel van Glen Faria op het Nederlands Film Festival

Videoclippremière Money Op De Tafel van Glen Faria op het Nederlands Film Festival

11-09-2022 (17:50) - Creatie

Op 24 september is de wereldpremière van de videoclip Money Op De Tafel van Glen Faria tijdens Fullscreen x XITE: De beste videoclips op het Nederlands Film Festival.
 
Muziekjournalist Job de Wit, bekend van Fullscreen, en muziekvideoplatform XITE zetten gezamenlijk de beste videoclips van het afgelopen jaar in de spotlights. De avond wordt afgetrapt met een wereldprimeur, Money Op De Tafel van Glen Faria. De clip werd geregisseerd door muziekvideo- en reclamefilmregisseur Joris Weerts.
 

makers en artiesten aan het woord

Tijdens de avond worden onder meer de clips van Pip Blom, MEROL, Mariposa en Typhoon op het grote scherm vertoond en tussendoor worden de clips besproken met de makers en artiesten. Aan het einde van het programma volgt de prijsuitreiking van de jury bestaande uit Gio Hansen (Head of Linear - XITE), Bear Damen (Filmmaker - Winnaar juryprijs 2021) en Anita Doth (2 Unlimited). Ook maken zij de publieksprijs bekend die door de XITE-kijkers via stemming wordt verkozen.
 
Het programma presenteert de beste videoclips van eigen bodem, afgewisseld met interviews met de clipmakers en artiesten. Money Op De Tafel van singer-songwriter en rapper Glen Faria is de eerste clip van het avondvullende programma voor bezoekers in Kinepolis Jaarbeurs. Kijk voor meer informatie over dit programma en kaartverkoop op filmfestival.nl