Wallvis lanceert eerste AI home deco-collectie

Wallvis lanceert eerste AI home deco-collectie

15-12-2022 (09:43) - Creatie

Een door AI-gegenereerde home deco-collectie, dat is Wallvis x Dall-E. Met Dall-E software kun je een afbeelding maken van een tekstuele beschrijving die kunstmatige intelligentie voor je interpreteert. Online home-deco merk Wallvis gebruikt deze Artificial Intelligence om nieuwe collecties te ontwerpen.

Van een Gorilla op de maan, een mash-up van bekende kunstenaars tot een van Gogh anno nu. De Wallvis x Dall-E collectie bevat surrealistische, moderne, abstracte kunstwerken en mash-ups van oude meesters. Het melkmeisje anno 2022 dat schildert, tot een “Klibansky” achtig portret van een astronaut. Maar ook beroemde acteurs geschilderd in het Hollandse Landschap door “Dall-E Van Gogh”.

Unieke visuals

Wallvis speelt hiermee slim in op de vraag om uniek te zijn. De vraag naar unieke visuals neemt de afgelopen jaren namelijk sterk toe. Je wilt niet hetzelfde aan de muur hebben hangen als de buurman. En in een homedeco wereld waarin onderscheiden lastig is, ontstaat is door deze kunstmatige creativiteit oneindige unieke collecties. Personalisatie en unieke content, eventueel met Dall-E en jezelf als 'kunstschilder,' zijn hiervoor de ingrediënten om je interieur een persoonlijke en unieke touch en verhaal te geven.

Bekijk hier de collectie.