Zanger Steffen Morrison komt met PeeWipe voor urinoirs

17-07-2023 (11:11) - Creatie

Steffen Morrison, oprichter van PeeWipe, introduceert deze week de PeeWipe Dispenser. Het gebrek aan hygiëne bij openbare toiletten was de aanleiding voor de lancering van de houder die helpt bij het doseren van toiletpapier. 

Steffen Morrison is zanger en zijn muziek - een mix van soul, gospel, blues en funk – bracht hem op plekken zoals het North Sea Jazz festival en theaters. Zijn ervaringen met openbare toiletten op deze plekken brachten Morrison op het idee voor PeeWipe.

Morrison: “Mijn doel is om het leven van mensen te verbeteren door het bieden van een superieure en hygiënische toiletbeleving. Met de PeeWipe Dispenser bieden we de moderne man een schonere toiletervaring.” Onder de afnemers bevinden zich The College Hotel, het hoofdkantoor van Hugo Boss in Metzingen, het hoofdkantoor van Tommy Hilfiger in Amsterdam en Eden Hotel. 

Toekomstvisie

Morrison over de introductie: “Het is meer dan alleen een product. Het is een visie op een toekomst waarin openbare toiletten niet langer een bron van ongemak zijn, maar juist een symbool van reinheid en comfort. We zijn trots op deze baanbrekende innovatie en ik ben klaar voor een toekomst vol frisse ideeën en verhoogde hygiëne voor iedereen!”