Grootse VR-ervaring maakt debuut in het Rabo esports Stadion

12-05-2023 (15:42) - Gaming

VR Nederland en H20 Esports Campus Amsterdam kondigen het allereerste VR Esports Battle Event aan. Aangedreven door het innovatieve VR-softwareplatform Spawnpoint VR, belooft dit evenement een ongeëvenaarde ervaring te bieden voor gamers, esports-liefhebbers en vooruitstrevende marketing- en brand managers.

Het evenement zal plaatsvinden op 23 mei 2023 in het prestigieuze Rabo Esports Stadion in Purmerend en zal de mogelijkheden van virtual reality opnieuw definiëren.

Virtual Reality op ongekende schaal

Het VR Esports Battle Event betekent een belangrijke mijlpaal in de gaming- en esports-wereld. Het biedt een primeur met Virtual Reality Free Roam Multiplayer Battles op een speelveld van 450 vierkante meter. Teams van vijf spelers zullen deel uitmaken van intense 5 vs. 5 gevechten, waarbij ze volledig kunnen opgaan in de virtuele wereld om hen heen. Dit evenement is niet alleen een must-see voor liefhebbers van VR-gaming en esports, maar ook voor marketing- en branding bureaus die een innovatieve manier zoeken om hun doelgroepen te bereiken. Met een maximale grootte van 1.000m2 en 20 deelnemers in VR tegelijk is dit het begin van wat deze technologie kan bieden.

Tickets voor het VR esports Battle Event zijn nu verkrijgbaar via de website van VR Esports.