Nieuwe samenwerking Team Gullit en Dahua:

Nieuwe samenwerking Team Gullit en Dahua: "Een win-win situatie"

08-05-2024 (13:39) - Gaming

Esports-team Team Gullit kondigt een samenwerking aan met Dahua Technology, een toonaangevende leverancier van monitoren. Dahua levert niet alleen gamingmonitoren aan Team Gullit, maar het partnerschap gaat verder dan alleen deze hardware.

Het belangrijkste doel van de samenwerking is om de hele EA FC-community (voorheen bekend als FIFA) te versterken. Zo gaan beide partijen samen content creëren en evenementen organiseren, wat unieke kansen creëert voor de gemeenschap. 

Maarten Sonneveld, manager van Team Gullit, is enthousiast over de samenwerking met Dahua. "Team Gullit is al jaren een leider in competitief FIFA (EA FC). Om aan de top te blijven, hebben we partners nodig. Dahua, hoewel relatief nieuw op de Europese monitormarkt, is een innovatieve speler die bereid is hun grenzen te verleggen. Hun monitoren voldoen aan de hoge eisen van onze spelers en gemeenschap, waardoor ze een ideale partner voor ons zijn", aldus Sonneveld.

Han Yin, algemeen manager van het Dahua Benelux, heeft hoge verwachtingen van de samenwerking. "Door samen te werken met Team Gullit, een professioneel en zeer geliefd team met miljoenen esportsfans, verwacht ik dat deze samenwerking niet alleen een win-winsituatie zal zijn voor Dahua en Team Gullit, maar ook een geweldige ervaring zal bieden voor esports-liefhebbers in het algemeen", aldus Yin.