PlayStation viert nieuwste God of War met zoektocht voor fans

09-11-2022 (13:30) - Gaming

Vandaag verschijnt God of War Ragnarök, het nieuwste deel van de God of War franchise voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5. Om dit te vieren organiseert PlayStation vanaf donderdag 10 november 2022 de Read the Runes-activatie voor alle fans in de Benelux.

Vanaf donderdag 10 november worden 5 runestenen verstopt in Nederland en België. De stenen zullen worden geplaatst in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Brussel en Luik. De stenen zijn voorzien van een raadsel in runegeschrift en een tekening. Aan de hand van een schatkaart kunnen fans op zoek gaan naar de runestenen, het raadsel oplossen en kans maken op een God of War Ragnarök Jotnar Edition. De Read the Runes-activatie duurt tot en met dinsdag 15 november. Later deze week wordt de locatie van een mysterieuze zesde steen bekendgemaakt via de de social media kanalen van PlayStation Nederland.

Reis door mythische landschappen

In God of War Ragnarök zoeken personages Kratos en Atreus naar antwoorden in negen mythologische werelden terwijl strijdkrachten zich voorbereiden op de eindstrijd die het einde van de werelden zou betekenen. Op hun reis door mythische landschappen vinden ze bondgenoten en nemen ze het op tegen allerlei vijanden, waaronder Noordse goden en angstaanjagende monsters.