Barts boekje lanceert Barts Bruiloft en Barts Beauty

12-09-2023 (13:08) - Lifestyle

BartsBoekje.com is een Nederlands reis- en lifestyleplatform, ooit bedoeld als zoekmachine voor vrienden en bekenden.

Inmiddels is BartsBoekje.com uitgegroeid tot één van de grootste reis- en lifestyle platforms van Nederland met een verzameling van tips die the good life nog aantrekkelijker maken. Ruim 10 jaar nadat de eerste tips online verschenen, breidt BartsBoekje.com uit met Barts Bruiloft en Barts Beauty – méér tips die het leven leuker maken, altijd met een link naar reizen en the good life.

Onderscheiden van de meute

De uitbreiding van het platform voelt voor het team als een logische volgende stap. Maartje Diepstraten, oprichtster van Barts Boekje: “Binnen de Nederlandse bruiloftscene zijn er nog altijd veel te weinig originele tips, praktisch advies en onderscheidenheid - dat willen we met Barts Bruiloft graag veranderen. Binnen de beautyscene is daarentegen juist een keiharde overkill aan tips en tools - wij hebben werkelijk geen idee waar te beginnen, en we zijn vast niet de enigen…”.
Met de uitbreiding van Barts Bruiloft en Barts Beauty blijft het platform loyaal aan zijn oorspronkelijke waarde waarmee het ooit allemaal is begonnen: er worden op Barts Bruiloft en Barts Beauty alleen tips, merken en producten gedeeld die het eigen team wil opvolgen en zij blind aan de lezers aanbevelen. Deze authentieke graadmeter heeft ervoor gezorgd dat Barts Boekje bekendstaat als een betrouwbare, authentieke website die zich weet te onderscheiden van de meute.

‘De mooiste dag van je leven’

Voor Barts Bruiloft heeft het team de handen ineengeslagen met By Evi Bespoke Events - het perfecte huwelijk tussen Barts Boekje en weddingplanner Evi Boonstra: “Met Barts Bruiloft willen we trappen tegen traditie, maar deze eveneens omarmen (is er immers iets traditioneler dan trouwen?). Eigenzinnigheid is key.”
Het team gelooft met Barts Bruiloft de juiste ingrediënten in huis te hebben om de frisse wind te blazen die de Nederlandse wedding scene op dit moment (nog) heel hard kan gebruiken. Met dé tips voor de mooiste dag van je leven, en alles daaromheen. Van de mooiste trouwlocaties en goede cateraars tot die once in a lifetime honeymoon en van originele outfits (voor echtpaar en gasten), tot een écht leuk vrijgezellenfeest.