Brooks Running bundelt krachten met Strava

11-09-2023 (11:41) - Lifestyle

Brooks Running is een officiële samenwerking aangegaan met Strava, het sociale netwerk voor sporters. Brooks wordt Strava's allereerste, wereldwijde, maandelijkse challenge partner.

De gesponsorde uitdagingen zijn een middel om mensen te inspireren op hardloopgebied en deelnemers kunnen op een laagdrempelige manier beloningen verdienen binnen de challenges. De samenwerking van Brooks met Strava weerspiegelt de natuurlijke fit tussen de twee merken, waarbij de Run Happy filosofie centraal staat. Hardlopers over de hele wereld kunnen lid worden van de Brooks Run Club, en deelnemen aan vermakelijke en inspirerende uitdagingen om zo hun hardlooproutine naar een hoger niveau te tillen.

Brooks en Strava lanceren een serie maandelijkse uitdagingen die geschikt zijn voor een breed spectrum aan fitnessniveaus en hardloopvaardigheden. Deze uitdagingen zijn bedoeld om deelnemers aan te moedigen hun persoonlijke mijlpalen te bereiken, uiteenlopend van het voltooien van bepaalde afstanden en het verbeteren van hun tempo tot het verkennen van nieuwe terreinen. Lopers kunnen in de app hun voortgang in kaart brengen, hun prestaties delen en de interactie aangaan met andere deelnemers.