Clarks kiest voor samenwerking met Nile Rodgers & Beabadoobee

29-09-2023 (10:34) - Lifestyle

Als onderdeel van hun wereldwijde For The World Ahead-campagne introduceert Clarks hun derde samenwerking voor het herfst & winter seizoen. Deze samenwerking van dit jaar is met twee artiesten en visionairs: de Grammy Award-winnende, Rock & Roll songwriter, filantroop Nile Rodgers en de singer-songwriter Beabadoobee.

Clarks deelt de ervaringen en perspectieven van het duo over de hele wereld: pleitend voor authentieke verbinding. Het duo onderzoekt hoe zelfexpressie hun leven heeft gevormd en benadrukt het steeds grotere belang van vriendelijkheid en vrijgevigheid voor onszelf en anderen.

We Are Family Foundation

Om de samenwerking te lanceren organiseerde Clarks in juli een evenement waarbij Nile en Beabadoobee aanwezig waren. Tijdens het event vroegen zij ook aandacht voor de We Are Family Foundation. De non-profitorganisatie, ook bekend als WAFF, die werd opgericht in 2002 en is toegewijd aan de visie van een wereldwijde familie. De organisatie creëert en ondersteunt programma's die culturele diversiteit bevorderen en de wereld positief veranderen.

"Twee ongelooflijke mensen die volgens ons een geschiedenis en toekomst hebben als het gaat om het bouwen aan een sterkere samenleving. Nile Rodgers en Beabadoobee delen onze vooruitstrevende waarden. Zij dragen de Clarks-silhouetten voor de herfst/winter net zo iconisch en baanbrekend als zijzelf", zegt Tara McRae, Clarks' Global Chief Marketing & Digital Officer.