Conservatorium Hotel verzorgt vijfsterren gezelligheid met Café Nol

Conservatorium Hotel verzorgt vijfsterren gezelligheid met Café Nol

03-01-2023 (10:47) - Lifestyle

De tiende editie van Hotelnacht Amsterdam, op 14 en 15 januari 2023, viert het Conservatorium Hotel samen met Café Nol, het beroemdste café van de Jordaan, met een Hollandse avond.

Voor deze ode aan het nachtleven van de hoofdstad, wordt de hotelbar Taiko Bar omgetoverd tot een Amsterdamse kroeg. Bezoekers van Hotelnacht en hotelgasten kunnen genieten van Hollandse hits, inclusief een optreden van Café Nol's vaste volkszanger.

Haute cuisine bittergarnituur

Chef-kok Schilo van Coevorden presenteert deze avond een variant op de oud-Hollandse bittergarnituur: een langoustines frikandel met groene curry en kaviaar, een wagyu beef frikandel en zijn bekroonde kaassoufflé met zwarte truffel. Ook aan de bar wanen gasten zich even in de Jordaan met een koud glas bier, een kopstootje of een speciale Jenever-cocktail verzorgd door cocktailmerk Lucas Bols (uit Amsterdam).

Openingstijden

De Amsterdamse avond in het Conservatorium Hotel vindt plaats op zaterdag 14 januari 2023. Hotelnacht-deelnemers en hotelgasten zijn welkom van 20.00 uur tot 00.00 uur in Taiko Bar in het Conservatorium Hotel, Paulus Potterstraat 50 in Amsterdam.