Deze nieuwe smartphone zet AI in om alles makkelijker te maken

17-01-2024 (20:08) - Lifestyle

Samsung lanceert drie nieuwe Galaxy smartphones: de Galaxy S24, de Galaxy S24+ en de Galaxy S24 Ultra. Stap in de nieuwe wereld van AI, want deze nieuwe smartphones zijn ontworpen om je leven makkelijker te maken met tools als Live Translate en Circle to Search met Google.

Dit betekent nooit meer linkjes opvragen bij die ene influencer

Veruit de meest indrukwekkende feature in de nieuwe Galaxy serie is de Circle to Search met Google functie. De functie maakt het mogelijk om ieder beeld te omcirkelen, waarna je automatisch meer informatie te zien krijgt. Dit betekent nooit meer linkjes opvragen bij die ene influencer, en je vindt altijd waar die prachtige uitzichtfoto is genomen. De Galaxy S24 is de eerste telefoon die deze functie heeft, en zal de zoekervaring voor gebruikers voorgoed veranderen.

Persoonlijke assistent

De Galaxy S24 is ontwikkeld om communicatie vloeiender en makkelijker te maken. Zelfs tussen mensen die verschillende talen spreken. Met Live Translate kunnen telefoongesprekken live vertaald worden. Ook in real life zijn taalbarrières verleden tijd. De Interpreter functie vertaalt live-gesprekken direct op het scherm. Ook op kantoor wordt het leven een stukje makkelijker: met Note Assist start je een spraakopname tijdens een meeting om vervolgens gestructureerde notes te ontvangen.

Kraakheldere foto’s en video’s in het donker

Samsung is altijd al geliefd om zijn geavanceerde nachtcamera functies. Op de S24 is Nightography nu scherper dan ooit met Space Zoom. Ook de nieuwe AI-bewerkingstool Edit Suggestion denkt met je mee door voor elke foto een serie verbeteringen voor te stellen.

De Galaxy S24-reeks is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Galaxy S24 Ultra komt in de kleuren Titanium Grey, Titanium Black, Titanium Violet en Titanium Yellow. De Galaxy S24+ en Galaxy S24 zijn beschikbaar in de kleuren Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet en Amber Yellow. Voor wie wat extra speciaals wil, zijn alle drie de modellen bovendien verkrijgbaar in exclusieve unieke online-only kleuren.

Kijk voor meer informatie over de Galaxy S24-reeks op: https://www.samsung.com/nl/smartphones/galaxy-s24/ en https://www.samsung.com/nl/smartphones/galaxy-s24-ultra/.

De Galaxy S24-serie is verkrijgbaar vanaf 31 januari met de volgende adviesprijzen. De Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra zijn beschikbaar vanaf respectievelijk €899,-, €1.149,- en €1.449.