Schinkel District en Chef Rick Swinkels slaan handen ineen voor culinair pop-up restaurant

14-03-2023 (10:00) - Lifestyle

Eind maart opent pop-up restaurant Bennie’s haar deuren in het bruisende Amsterdamse Schinkel District. Dé plek om aan te schuiven voor iedereen die houdt van het informele ‘English Diner’ concept. Chef Swinkels geeft daar een eigen draai aan door een internationaal foodconcept neer te zetten.

Met à la carte opties zoals een good old Steak Tartare, Tuna Melt en Rabarber Vanille Truffel hopen de bedenkers een echte local hero te worden in het Amsterdamse Schinkel District. Gedurende de pop-up periode van 23 t/m 25 maart, 30 maart t/m 1 april en 6 t/m 8 april zal team Bennie’s er daarom alles aan doen  het restaurant om te toveren tot de place to be.

Eerlijk en simpel  is het credo van team Bennie’s. Verwacht dus geen hoog innovatief en complex foodconcept, maar gewoon écht goede gerechten. All time favourites. Puur en eerlijk eten van het hoogste kaliber, zodat je elke dag opnieuw aan wilt schuiven. En dat kan “All day, every day”. Het doel van de bedenkers is om de grenzen tussen ontbijt, lunch en diner te vervagen en iedere bezoeker te voorzien van waar zíj op dat moment zin in hebben. Alle gerechten zullen daarom de hele dag te bestellen zijn.

Om aan te kunnen schuiven bij het diner van 18:00 tot 22:00 uur, is een ticket vereist. Je scoort tickets voor het beperkte aantal zitplaatsen tijdens de drie weekenden via de website van Bennie. Daarnaast zijn er ook afhaalmogelijkheden (tussen 12:00 en 15:00 uur). Deze kun je raadplegen via Instagram @benniesamsterdam.