Tomorrowland en Loop Earplugs lanceren limited edition oordoppen

27-06-2022 (12:03) - Lifestyle

 

Het festivalseizoen is in volle gang en over een paar weken barst ook Tomorrowland los. Om festivalgangers optimaal te laten genieten van de muziek lanceert Loop Earplugs vandaag in samenwerking met Tomorrowland de limited edition oordoppen Loop x Tomorrowland Experience Earplugs.
 
De lancering van de speciale oordoppen is onderdeel van de driejarige samenwerking die het festival en Belgische oordoppenmerk recent zijn gestart. Het doel? Bewustwording creëeren bij bezoekers als het gaat om hun welzijn op festivals en het belang van goede gehoorbescherming.
 
De oordoppen van Loop maken gebruik van filters die geluidsgolven niet helemaal blokkeren. Met deze filter technologie en het innovatieve design, biedt Loop hoogkwalitatieve en comfortabele gehoorbescherming zonder dat het geluid dof klinkt. De Loop x Tomorrowland Experience Earplugs zijn voorzien van een gouden ring met een opdruk van de Tomorrowland-slogan ‘Live, Love, Unite’. De case, die doet denken aan een kompas, is een ludieke verwijzing naar het feit dat festivalgangers hun eigen ongeremde muziekervaring kunnen navigeren door het volume te verlagen. 
 
Ook heeft Loop verschillende booths op Tomorrowland waar ze festivalgangers aanmoedigen om hun gehoor te beschermen en voorzien ze alle 20.000 festivalmedewerkers van oordoppen.
 

De Loop x Tomorrowland Experience Earplugs zijn vanaf nu verkrijgbaar op loopearplugs.com en store.tomorrowland.com.