Verjaardag op afstand? 5x creatieve cadeau ideeën!

08-02-2022 (12:20) - Lifestyle

Is er iemand die dichtbij jou staat jarig, maar kun je er niet bij zijn? Misschien woont deze persoon te ver weg of kan de jarige vanwege de coronamaatregelen geen bezoek ontvangen. Dat je niet aanwezig kunt zijn op een verjaardag, betekent natuurlijk niet dat je de jarige niet kunt verrassen. Je moet alleen iets creatiever zijn met het bedenken van cadeaus. Hoe je ervoor kunt zorgen dat de jarige niet vergeten wordt? Wij zetten vijf creatieve cadeau ideeën op een rij!
 

Persoonlijk kaartje sturen

Wil je laten weten dat je aan de jarige denkt op zijn/haar verjaardag? Dan kan het leuk zijn om een persoonlijk kaartje te sturen. Dit kun je zelf op de post doen, maar er zijn online ook veel websites waar je een eigen kaartje kunt maken en versturen. Als je kiest voor dat laatste, is het vaak een mogelijkheid om het kaartje op de dag van de verjaardag zelf te bezorgen. En dat is natuurlijk wel zo leuk, want dan is de persoon in kwestie echt jarig. Wees creatief en stel een leuke kaart op. De jarige zal dit vast enorm waarderen!
 

Ballon versturen

Wat ook een idee kan zijn om de jarige te verrassen op afstand, is door ballonen te versturen. Ballonnen versturen kan een leuke manier zijn om de jarige even echt helemaal in het zonnetje te zetten. De jarige zal dit waarschijnlijk niet verwachten en dat maakt de verrassing extra leuk. Je kunt de jarige zo echt een glimlach op zijn/haar gezicht bezorgen, waardoor je dit zeker kunt overwegen als je de jarige wilt verrassen op afstand.
 

Cadeaupakket

Wil je de jarige graag een leuk cadeau geven? Dan kan het ook een idee zijn om online te zoeken naar een geschikt cadeaupakket. Er zijn online talloze leuke cadeaupakketten te vinden die ideaal zijn om te versturen. Je kunt zo’n pakket dan gewoon bezorgen bij de jarige en deze persoon hiermee verrassen. Ook is het vaak een mogelijkheid om zelf bij een webshop een pakket samen te stellen. Je kunt hierbij dan denken aan bijvoorbeeld chocolade, een flesje drank, een tijdschrift, een beauty product en ga zo maar door.
 

Bloemen

Hoewel je misschien denkt dat het allesbehalve makkelijk is om te versturen, is het tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk meer. Bloemen als cadeau voor een verjaardag op afstand is dus zeker een mogelijkheid. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een mooi boeket, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor droogbloemen. Als je weet dat de jarige dol is op bloemen, kan dit dus zeker iets zijn om over na te denken!
 

Cadeaubon

Op zoek naar een altijd-goed cadeau? Dan kan het slim zijn om voor een cadeaubon te kiezen. Cadeaubonnen zijn te koop in allerlei soorten. Je kunt kiezen voor een algemene bon, die bijvoorbeeld in te leveren is bij verschillende winkels en webshops. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een bon van een specifieke winkel. Denk na over waar de jarige van houdt en maak op basis daarvan je keuze.
 

Een verjaardag op afstand is misschien niet altijd even leuk, maar het is zeker mogelijk om de jarige op afstand te verrassen. Zo laat je zien dat je deze persoon niet vergeten bent en dit zal de jarige vast enorm leuk vinden.