commercialreview.nl start Buitenreclame Benchmark

06-07-2022 (16:24) - Media

Ruim 3 jaar biedt commercialreview.nl een online platform om televisie- en radiocommercials te (pre-)testen en om deze commercials te benchmarken met bijvoorbeeld je eigen vorige commercials, commercials van andere bedrijven uit je industrie en commercials die uitgebracht zijn in dezelfde maand.
 
Vanaf nu is dit ook mogelijk voor alle out of home uitingen in Nederland: 1 centrale plek om buitenreclames snel, gemakkelijk, voordelig en op een leuke manier te kunnen benchmarken met andere buitenreclame.
 
Hoe geloofwaardig is jouw buitenreclame ten opzichte van andere? In welke mate zet je uiting aan tot actie vergeleken met andere aanbieders uit je eigen industrie en hoe onderscheidend is deze uiting ten opzichte van je vorige uitingen of bijvoorbeeld ten opzichte van je radiocommercials? De resultaten worden opgeleverd in een overzichtelijk PDF rapport en kunnen uitgebreid worden bekeken en gefilterd op een eigen online dashboard.
 
Het doel is om dit toegankelijk te maken voor alle out of home adverteerders in Nederland, zodat voor elke uiting data beschikbaar komt om resultaten inzichtelijk te maken en om toekomstige uitingen zo mogelijk te verbeteren.

Kijk voor meer informatie en aanmelden hier.
 

Bureaus

Marketing

Economisch