De Ondernemer zet met 24/7 audionieuws stap in Text To Speech

30-11-2021 (10:30) - Media

De Ondernemer lanceerde dit voorjaar de eerste virtueel gesproken nieuwsbrief van Nederland. Het nummer 1-zakelijk platform omarmt de audiotechiek Text To Speech (TTS) per deze week nog steviger door online 24/7 updates met het laatste ondernemersnieuws te presenteren.
 
Samen met nieuwsspecialist Bart Jan Cune (Newsmakers) en audio tech-startup XS2Radio is de afgelopen tijd gewerkt aan het verder ontwikkelen van de virtuele nieuwsbulletins 'De Ondernemer Vandaag'. Met ingang van deze week worden deze continu ververst met het laatste nieuws en zijn meerdere virtuele stemmen gerealiseerd.
 
"Het is de tweede van vooralsnog drie stappen die wij rond TTS voor ogen hebben", vertelt Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer. "De audiotechniek ontwikkelt zich in versneld tempo door, het wordt commercieel meer en meer ontdekt, we zien de luistercijfers toenemen en dat geldt ook voor de verkoopaantallen van smartspeakers. Met De Ondernemer zijn we, dankzij goede interne samenwerking binnen DPG Media, eigenlijk op het juiste moment ingestapt. Ik verwacht in Q2 volgend jaar dat luisteraars van onze nieuwsbulletins ook kunnen terugpraten".
 

Bureaus

Marketing

Economisch