Filmfestival Cannes krijgt eigen TikTok-pogramma

Filmfestival Cannes krijgt eigen TikTok-pogramma

11-05-2022 (12:48) - Media

Op 17 mei, vanaf 17.30 uur, opent TikTok het feest met een anderhalf uur durende LIVE, te zien op het officiële Festival de Cannes TikTok-account. Vanaf de beroemde trappen van het Palais des Festivals hosten de Nederlandse creator @nikkietutorials (5.2M volgers) en de Franse creator @terryltam (258.9K volgers) voor de TikTiok-community.
 
Nikkie de Jager: "Het is een eer om dit prestigieuze festival te mogen openen met een LIVE-sessie op TikTok samen met mijn mede-presentator Terry. Om iedereen vanaf deze prachtige locatie in Cannes mee te mogen nemen in de sfeer van de rode loper is waanzinnig. Mijn doel is om bijzondere content te maken die mensen inspireert om zelf ook te blijven creëren en vooral zichzelf te zijn in alles wat ze doen."
 
Het programma bestaat uit interviews met beroemdheden op de rode loper, anekdotes over de vertoonde films, analyses van de modetrends en enkele quizzen. Ook worden er live vragen van een aantal TikTok-gebruikers door Nikkietutorials en TerryLTAM gesteld aan de geïnterviewde beroemdheden. Deze interactieve en meeslepende belevenis zal meer dan een miljard gebruikers wereldwijd in staat stellen volop te kunnen genieten van de openingsceremonie van het Festival de Cannes.
 

 


Bureaus

Marketing

Economisch