FONK 388 live! Wat sportmarketeers en producenten met elkaar gemeen hebben

FONK 388 live! Wat sportmarketeers en producenten met elkaar gemeen hebben

24-04-2024 (10:30) - Media

Edities met dubbele dossiers maken we niet zo vaak. Maar soms zijn er momenten waarop zoveel samenkomt dat we van de nood een deugd maken. Dat moment is nu!

In beweging

Om te beginnen is in Nederland het domein van de productiemaatschappijen gigantisch in beweging. Ons werk voor deze editie zat er nog maar net op, of alweer een nieuwe speler meldde zich, wijzigde Halal zijn naam in 100% en vroeg weer een andere partij waarom zijn bedrijf in ons actuele branche-overzicht ontbrak. Als je aan een opsomming begint, weet je op voorhand dat je nooit compleet kunt zijn. Toch biedt het dossier over productiemaatschappijen in Fonk magazine 388houvast voor opdrachtgevers die door de bomen het bos niet meer zien. Wie is wie? Wie doet wat en waarom? In combinatie met relevant werk (ga voor commercials en ander tof filmwerk naar de digitale editie) een super informatief dossier!

Zomer om van te smullen

Waar we ook niet omheen kunnen is de sportzomer van 2024. De Olympische Spelen, het WK, de Tour de France; het ene na het andere evenement trekt deze zomer aan ons voorbij. Voor sportliefhebbers èn marketeers een zomer om van te smullen. We zetten in Fonk magazine 388 cijfers en feiten op een rij, bieden actuele insights en spraken uitgebreid met de founder van sportmarketingbureau On Your Marks over kansen en bedreigingen.

Opgeteld: FONK magazine 388 is een uitgave voor marketeers die kansen niet alleen ruiken, maar ze ook grijpen!

Fonk magazine 388 nu in de losse verkoop

Wil je Fonk magazine lezen maar heb je geen abonnement? Koop Fonk magazine 388 als losse uitgave of neem een jaarabonnement!
 


Bureaus

Marketing

Economisch