Fonk magazine 372 live: Mooi Rotterdams!

13-09-2023 (10:30) - Media

Het is sinds 14 jaar een traditie: de eerste uitgave van september staat Fonk magazine in het teken van Rotterdam en deze keer is de opzet breder en diverser dan ooit. Lees vandaag in Fonk magazine 372 wat de Maasstad op het gebied van marketing, creatie, leiderschap, design, cultuur en fotografie te bieden heeft. En: wie zich nog niet heeft aangemeld voor de Fonk Rotterdam borrel, die doet dat nù!

Het motto van Fonk magazine 372 is Mooi Rotterdams en dankzij de input die de redactie van alle kanten heeft ontvangen, hebben we die claim moeiteloos kunnen waarmaken. Speciale dank gaat uit naar het team van DotControl dat de supergave cover van deze uitgave heeft ontworpen.

In deze uitgave

art > Iconisch Rotterdam in Kunsthal Rotterdam; Picture This, het Rotterdam Street-art boek; Kunst tussen de ruïnes bij Boijmans Van Beuningen; Choreographed Events bij Garage Rotterdam

agencies >  
female Agency leader Kirsten Esser van Nijgh. Een honkvast groeibriljantje; Hoe DotControl een frontrow runner blijft; Interview: Een ARA ben je voor het leven’; Redkiwi groeit dankzij een nuchtere handen uit de mouwen-mentaliteit

media > SPREAD MAG. maakt van de beperking hun kracht 

marketing > Case: Rotterdams Philharmonisch Orkest; Avojoy, een kwaliteitsavocado met pit 

design > 
Rotterdam door de ogen van Edwin Veekens (Veenman+) 

fotografie > De vreemd vertrouwde wereld van fotoraaf Hans Withoos.

Fonk magazine 372 nu in de losse verkoop!

Fonk magazine 372 lezen, maar geen abonnement? Geen probleem, want je kunt 'm vandaag hier in de losse verkoop bestellen. Wees er snell bij, want de ervaring leert ons dat met name de print-uitgave in no-time is uitverkocht!

Rotterdam borrel

Wil je bij de Rotterdam borrel zijn die op 20 september aanstaande bij de RDM kantine plaats vindt, dan kun je hier aanmelden ovv Rotterdam borrel 2023. Vergeet niet aan te geven met hoeveel personen je komt.

Wat: FONK Rotterdam borrel 2023
Wanneer: 20 september 2023, 17.00-19.00 uur
Waar: RDM Kantine, Heijpaalstraat 3, Rotterdam
Kosten: 35 euro (ex BTW) per persoon voor drinks & bites
 

 

 

 


Bureaus

Marketing

Economisch