JayJay Boske en Josh Veldhuizen gaan exclusief voor Talpa Social

25-10-2022 (11:40) - Media

Televisiepresentator, ondernemer en voormalig rugbyspeler JayJay Boske en modeontwerpster Josh Veldhuizen, van het populaire fashion- en lifestylelabel Josh V, hebben een exclusief contract ondertekend bij Talpa Network. Ze gaan aan de slag met het maken van content voor de online kanalen van Talpa: Talpa Social.

Daarnaast heeft Talpa Social ook een exclusieve overeenkomst getekend met Quinn en Aaron Bezemer. Zij behoren tot de populairste en grootste TikTokkers van ons land. Door een exclusieve samenwerking aan te gaan, krijgen social talenten als JayJay, Josh en Quinn en Aaron een vaste businesspartner én kansen om zich breder te ontwikkelen binnen Talpa Network. Alle online commerciële samenwerkingen worden opgepakt en begeleid vanuit Talpa Media Solutions.

JayJay Boske

JayJay Boske is naast presentator ook videomaker en ondernemer. Hij richtte het platform DAY1 op, dat maandelijks online miljoenen kijkers trekt en is uitgegroeid tot het grootste mannenplatform van Nederland. DAY1 maakt content over sport, auto’s, reizen, financiën en ondernemen. JayJay: “Ik kijk er enorm naar uit om dit platform samen met Talpa Network nog groter te laten worden en zo nog meer mooie verhalen te kunnen vertellen online.”

Josh V

Josh Veldhuizen heeft sinds 2011 haar eigen fashion- en lifestylelabel JOSH V. Binnen enkele jaren wist zij, gedreven door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en hard werken, een bekend modelabel op te bouwen. Al vijf jaar geeft Josh via de #JOSHVLOG op haar YouTube-kanaal een inkijkje in haar leven en laat zij zien hoe zij het runnen van een internationaal miljoenenbedrijf combineert met een leuk privéleven.
Josh Veldhuizen: “Afgelopen jaren werkte ik al succesvol samen met Talpa Network en nu gaan we deze samenwerking nog intensiever maken om het meest optimale resultaat te behalen. Ik heb veel mooie plannen voor de toekomst en ben blij met de kansen die deze samenwerking biedt.”

Samenwerken met talenten

Allard Ruyl, CEO van Talpa Media Solutions: “Bedrijven en merken zoeken steeds meer samenwerkingen op alle mogelijke kanalen en verschillende platformen, zowel online als offline. Door exclusieve samenwerkingen met grote talenten als JayJay, Josh en Quinn en Aaron af te sluiten, kunnen we hier aan bijdragen. Daarnaast kunnen we door de diversiteit aan talenten verschillende doelgroepen bereiken.”


Bureaus

Marketing

Economisch