Libelle Zomerweek verhuist naar Expo Haarlemmermeer

12-01-2022 (11:12) - Media

Libelle Zomerweek gaat verhuizen naar Expo Haarlemmermeer. Na jarenlang het Almeerderstrand als locatie te hebben gebruikt, kiest Libelle vanaf 2022 voor de iconische Expo, mede bekend door de Floriade.
 
Libéma (eigenaar Expo), DPG Media (uitgever Libelle) en Gemeente Haarlemmermeer maakten dat vandaag bekend. Het terrein van Expo Haarlemmermeer, bekend van onder andere de Floriade, heeft met 45.000 m2 een perfecte mix tussen (glazen) binnenruimtes en een prachtig groen buitenterrein. Het gehele terrein wordt benut tijdens de Libelle Zomerweek, die komend jaar plaatsvindt van 19 t/m 25 mei. Met meer dan 400 stands, 15.000 workshops en tientallen optredens is het een van de grootste buiten-evenementen in Nederland, waar meer dan 80.000 vrouwen hun ultieme dagje uit beleven.
 
Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle: “Libelle Zomerweek is voor ons een bijzonder element in de Libelle-mix. Naast het weekblad, de website, app en al onze specials is dit unieke evenement een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen op de redactie. Een week lang ontmoeten we duizenden lezeressen en komt het Libelle-gevoel helemaal tot leven. Een feest voor vriendinnen waarbij de Libelle-vrouw de gezelligste dag van het jaar beleeft.”

 

Bureaus

Marketing

Economisch