Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps terug met Chansons!! bij BNNVARA

20-09-2022 (10:53) - Media

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps zetten de volgende stap in hun missie om het Franse levenslied voor eens en altijd op de kaart te zetten.
 
‘CHANSONS!!’, met twee uitroeptekens dit keer. Zij doen dit wederom in hun lievelingsstad en tegelijkertijd het mooiste decor van de wereld: Parijs. Artiesten die dit seizoen voorbij komen zijn o.a. Patachou, Gilbert Bécaud, Yves Montand en Barbara. Het tweede seizoen van ‘CHANSONS!!’ is vanaf zondag 9 oktober wekelijks om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op
NPO 1.

Matthijs over de draaidagen in Parijs: ‘Het was in alle opzichten opwindend. Soms om 4 uur op om de zon te zien opkomen vanaf Arc de Triomphe. Dan een snelle café crème bij Canal Saint-Martin voor opnames over Yves Montand en zijn geliefde Simone Signoret. En door naar het Théâtre de Mogador om op het podium met Rob te verhalen over onze heldin Barbara. Uitblazen met de hele crew op La place George-Moustaki bij een lichtgekoelde Brouilly. En dan en groupe La Tendresse fluitend terug naar ons appartement. En dat dagenlang’. 

Bureaus

Marketing

Economisch