NPO Radio 1 vraagt Nederlanders wat zij willen horen

NPO Radio 1 vraagt Nederlanders wat zij willen horen

20-12-2022 (11:15) - Media

Welke thema’s en onderwerpen vindt Nederland belangrijk? Welke verhalen moeten meer aandacht krijgen op NPO Radio 1? Onder de noemer NPO Radio 1 Luistert naar jou reist de zender de eerste twee weken van januari door de Nederlandse provincies om dat van luisteraars en niet-luisteraars te horen.

Roos Abelman (KRO-NCRV) is het gezicht en de stem van de NPO Radio 1 Luistert naar jou. Dagelijks is tussen 15.30 en 16.00 uur in een locatie-uitzending te horen welke verhalen Abelman en de redactie hebben opgehaald op de locatie. Bijdrages ook via de site en app van NPO Radio 1 worden ingezonden. Abelman presenteert deze uitzendingen met Hans van der Steeg (EO) vanuit onder meer Beilen, Roermond, Zutphen, Dronten, Goes, Akkrum, Hoogezand en Oisterwijk. Het hele schema is hier te vinden.

Zender voor heel Nederland 

“We willen samen met de omroepen nog dichter bij ons publiek staan en nog beter weten wat er speelt in de samenleving”, zegt Klaske Tameling, zendermanager van NPO Radio 1. “We bieden een luisterend oor, ook aan diegenen die zich buitenspel voelen staan. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van en voor heel Nederland.”
Op zondag 1 januari wordt NPO Radio 1 Luistert naar jou op de site en in de app gelanceerd. 


Bureaus

Marketing

Economisch