Özcan Akyol wint voor 2e maal Nachtwacht Award voor beste nachtprogramma

26-01-2022 (09:42) - Media

Stefan Stasse heeft in zijn NPO Radio 2- programma ‘De Staat van Stasse bekendgemaakt dat Özcan Akyol met zijn nachtprogramma ‘Onze man uit Deventer’ (BNNVARA) winnaar is van De Nachtwacht Award 2022.
 
Voor Akyol is dit de tweede maal dat hij de radioprijs voor het beste nachtprogramma van Nederland wint. Iedere zaterdag presenteert hij het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum vanuit zijn geliefde woonplaats. Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen en zijn vriendin nog wat rommelt in de keuken, kruipt de gast bij ‘Eus’ op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen.
 
 
Met zijn radioprogramma wist hij andere genomineerde programma's, waaronder Eddy's Nachtwacht en Danny Blom achter zich te laten.
 
‘Nachtzuster’ Astrid de Jong, organisator van de Nachtwacht Award, namens Spreekbuis.nl: “Persoonlijke radio vanuit eigen huis, een jonge hond die élke ochtend vrolijk hitjes draait en een nieuw liefdesprogramna. Mooi om te zien hoeveel er gebeurt in de nacht, en hoeveel mensen een goed gesprek op zaterdagnacht waarderen. Gefeliciteerd Eus!”
 
De Nachtwacht Award is onderdeel van vakmediaplatform Spreekbuis.nl
 

Bureaus

Marketing

Economisch