Peter Mulder Managing Director Orion bij Mediabrands

12-08-2022 (11:23) - Media

Mediabrands heeft Peter Mulder per 1 september 2022 aangesteld als Managing Director van Orion. Mulder was hiervoor onder andere werkzaam als Commercieel Directeur bij Talpa Radio en SBS Broadcasting.
 
De afgelopen 5 jaar werkte Mulder als interimmanager bij verschillende bedrijven binnen en buiten de media. Peter Mulder volgt Michel van Mil op.
 
Onno Seelen, COO Mediabrands: “Peter heeft in zijn carrière een ruime ervaring en dus kennis opgebouwd aan exploitantzijde. Aangezien we met Orion op het punt staan een volgende, nieuwe stap te zetten hebben we met Peter letterlijk ‘de juiste man op de juiste plek’ binnengehaald. Een mediaman in hart en nieren met een groot netwerk die zijn sporen meer dan heeft verdiend. Daarnaast een relatieman die altijd zoekt naar de beste oplossing voor de klant. Ik kijk er naar uit om samen met hem de volgende fase van Orion in te gaan en de organisatie verder uit te bouwen.”
 
Peter Mulder: “Ik heb vanuit exploitantenkant altijd fijn samengewerkt met Onno en de verschillende teams binnen de labels van Mediabrands. Zowel op het gebied van creatie bij het ontwikkelen van branded content concepten als bij contractonderhandelingen. Soms op het scherpst van de snede maar altijd met het doel de beste oplossing voor de klant te vinden. Dit gebeurde bovendien met veel wederzijds respect. Ik kijk ernaar uit om het team van Mediabrands vanuit Orion te gaan versterken en de business verder te ontwikkelen.”
 

Bureaus

Marketing

Economisch