Qmusic radiopartner NOC*NSF rondom Olympische Spelen

13-01-2022 (12:15) - Media

Qmusic en NOC*NSF gaan een meerjarige intensieve samenwerking aan. Dit betekent dat Qmusic officieel radiopartner wordt van de sportorganisatie en tijdens de Olympische Spelen verslag zal doen van de sportprestaties van TeamNL. Ook omarmt de radiozender de sport in de brede zin.
 
Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF: "Qmusic is een prachtig, vernieuwend radiostation dat al geruime tijd een grote vaste, maar nog steeds groeiende, groep luisteraars aan zich weet te binden. Voor ons een belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans. Zeker nu er geen Nederlandse fans bij de Winterspelen in Peking aanwezig mogen zijn. Dat de Qmusic dj’s tijdens de verschillende shows aandacht besteden aan de sportprestaties van onze TeamNL sporters, is een enorme meerwaarde."
 
Over een aantal weken zal Qmusic - als exclusief mediapartner- in verschillende shows uitgebreid verslag doen van de Olympische Spelen in Peking. Daarnaast gaat de radiozender door het jaar heen content maken met de sporters van TeamNL. Exacte plannen worden in een later stadium bekendgemaakt.
 

Algemeen Dagblad

Moederbedrijf DPG Media is sinds 2018 partner van NOC*NSF met het AD als belangrijkste partner van de sport en TeamNL. Met het toevoegen van Qmusic als exclusief radiopartner intensiveert DPG deze samenwerking. Bij de verschillende titels verschijnen er videoreeksen, acties, interviews en podcasts.

Bureaus

Marketing

Economisch