Snapchat lanceert Snap Sports Network

Snapchat lanceert Snap Sports Network

19-07-2024 (10:33) - Media

Deze zomer iintroducert Snapchat Snap Sports Network - Snapchat's nieuwe virtuele arena voor Snapchatters om in contact te komen met vrienden en familie door middel van een competitie waar geen sport te gek is. 

Met gemiddeld 180 miljoen Snapchatters die elke maand naar sportuitzendingen kijken, verslaat Snapchat sport op hun eigen luchtige en gekke manier en inspireren ze Snapchatters om zich bezig te houden met sporten die ze nog nooit hebben geprobeerd.

Vanaf 19 juli tot en met 7 augustus bestaat Snap Sports Network uit zes aflevering met de nieuwste en beste onconventionele sportcontent, vastgelegd door Snapchatters over de hele wereld.

Om deze sporten te introduceren en van commentaar te voorzien, heeft Snapchat makers als Kris London, Rachel Pizzolato, Rachel DeMita en Tony Talks aangetrokken om Snapchatters te helpen volgen en enthousiast te maken terwijl elke aflevering wordt uitgezonden. En merken, waaronder lanceringspartner e.l.f Cosmetics, zullen ook deelnemen via naadloze sponsoring in het programma en productintegraties, om te laten zien hoe fans hun Snapchat-sportervaring kunnen verbeteren. 

Snapchatters kunnen afstemmen op de wekelijkse contentserie om de wedstrijden te zien en aan de slag gaan met speciale Snap Sports Network AR Lenses vanaf vrijdag 19 juli op Snapchat.

 

 

 

 


Bureaus

Marketing

Economisch